Fris kijken we naar het nieuwe jaar en verder. Wat zijn de innovaties en trends? De cover van de glossy Future of WORK (septembernummer 2020) gunt ons een blik in de toekomst.

Zo zijn we in 2020 massaal aan het ontstapelen. We ontdoen ons van oude gewoonten en systemen die ooit pasten, maar in deze nieuwe tijd voelen als een dwingend keurslijf. We ontwikkelen nieuwe werkwijzen die waarde toevoegen aan waar we vandaag en morgen staan.

En dan de  cruciale skills voor 2020. Je wordt alleen nog een topper met voldoende TC-IQ: goed omgaan met Taal en Cultuur verschillen. De globalisering heeft het zaken doen en de arbeidsmarkt blijvend veranderd.

Verder gaat Future of WORK over de oceaan als werkplek en het maken van toekomstscenario’s. Met dat laatste kunt u beter vandaag beginnen als u al niet bezig bent. Hoe u dat doet kunt u hier lezen.

Ik verheug me op de toekomst – u ook?

Future of Work - september 2020